Klacht: Levering niet ontvangen;

op 16 juni 2017 over zooplus.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 dagen geleden een bestelling geplaatst voor mijn hond die allergisch is aan bepaalde eiwitten en maar 1 eiwit mag eten ( vis ). De zak was op voorraad en er werd niets gemeld. Alles was zoals vroeger de normale gang van zaken was. 3 dagen laten nog niets ontvangen en een mail gestuurd naar hun met de vraag wanneer mijn zak die betaald was, geleverd werd. Geen antwoord. Dan naar facebook gaan kijken en daar gelezen dat er problemen waren met levering en dat er een achterstand was van 2-4 dagen. De 4 de dag weeral niets geleverd en terug een mail gestuurd. S’ avond een antwoord gekregen op de 1ste mail dat er dus een vertraging was van 2-4 dagen. Maar er waren al 4 dagen door en ik zat zonder eten voor de hond dan maar bij de concurrent een zak besteld en die had ik de dag nadien. Terug een mail gestuurd naar zooplus om te zeggen dat ze de zak niet meer moesten opsturen en de bestelling annuleren ; ik zou toch gebruik maken van het herroepingsrecht en de zak terug sturen melde ik. Geen antwoord. De dag nadien een mail met de melding dat de goederen opgestuurd waren en de dag nadien zouden worden geleverd door DHL. Dedag nadien : geen levering. Ik kijk op de track/trace van DHL en zie dat er een verkeerd adres zou hebben opgestaan en dat DHL het in behandeling had. Terug een mail naar zooplus gestuurd en weeral geen antwoord. Nu 2 dagen laten nog steeds niets ontvangen en mails worden niet beantwoord. Conclusie : ik ben € 71 armer.

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord zou krijgen met wat ik kan/moet doen om mijn € 71 terug te krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zooplus.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zooplus.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pantani