Klacht: Levering door dhl

op 17 oktober 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, ik heb op 3 oktober een manchester united shirt besteld( bestelen:ANL01735645). Ik krijg steeds tegenstrijdige meldingen via track and tracé over de levering. Eerst zou het op 13 oktober jl. worden geleverd. Daarna een melding dat het op 17 oktober zou worden geleverd waarna ineens gemeld wordt dat er zaterdag 15 oktober een poging is gedaan om het te leveren maar dat er niemand aanwezig was. Er is geen kaartje achter gelaten door DHL. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk. Ik weet nu niet wanneer het geleverd wordt en wordt er van mij verwacht dat ik op elk moment van de dag thuis ben. Ik ben zeer ontevreden over deze gang van zaken. Graag verneem ik van u wanneer de bestelling wordt geleverd. Duidelijkheid! Mvg, M. Lopes

Gewenste Oplossing:

Wanneer het geleverd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariah192