Klacht: Levering BCC: waardeloos

op 05 september 2015 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Cadeau besteld bij BCC voor mijn vader van 90. BCC belooft vandaag te leveren via DHL. Hele tijd voor niks zitten te wachten, Om 15.02 bericht dat het helaas niks wordt vandaag, maar ze doen hun uiterste best om het binnen enkele dagen te laten bezorgen. Heb ik helemaal niks aan want mijn vader is morgen jarig en ik woon ver bij hem vandaan. Dame van de klantenservice legt de fout bij problemen met de logistiek. Veel klanten schijnen de dupe te zijn. Jammer, maar ze kunnen er niks aan doen. Behandeling van deze klacht is waardeloos. Niet meer kopen bij BCC. High servicing was het toch? Nu met lege handen naar mijn vader.

Gewenste Oplossing:

Tevreden kan ik niet meer zijn, maar ik hoop dat de kruimeldief zo gauw mogelijk geleverd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door yvoortman