Klacht: Lenzen zachte zijn erg slecht

op 16 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren lenzen vn het Kruidvat en was er altijd heel tevreden over.Sinds dit jaar zijn ze in de nieuwe verpakking in de winkel.Sindsdien is de kwaliteit vd lenzen achterui’t gegaan.Ze zijn snel stuk, een sneetje in en gisteren haalde ik een halve lens uit de verpakking.Ik ga er dus mee stoppen want daar vind ik ze te duur voor.

Gewenste Oplossing:

Niet stuk en betere kwaliteit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flowers5