Klacht: lens camara kapot

op 10 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een maand samsung s7 edge gehad hiervan ging na een maad het glas van de lens van de camara kapot. Had telefoon in de broekzak zoals ik dit met mijn vorige toestellen (HTC) ook deed en hierbij is dit nooit voorgekomen. gemeld bij de phonehouse, deze hebben het toestel opgestuurd en we kregen te horen dat het 240,- kost.

Gewenste Oplossing:

Kostenloos herstellen en kunnen garanderen dat het niet weer gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddy222