Klacht: Lekkende batterij

op 15 september 2016 over Duracell in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb een pakje Duracell gekocht voor mijn huistelefoon maar opeens deed hij het niet meer,omdat de batterij was gaan lekken het is 3 dagen goed gegaan en nu zit ik zonder huistelefoon omdat ondanks schoonmaken ervan nieuwe batterijen erin hij totaal niets meer doet.ik baal hier mega van.het betreft de batterij aaa1,5v geldig tot maart 2024 staat erop.

Gewenste Oplossing:

Normaal altijd tevreden over de batterijen maar nu baal ik enorm ervan weet ook niet of ik nog weer deze batterijen zou kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Duracell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Duracell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Muisje69