Klacht: lek in nike air schoen van nog geen maand oud

op 21 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 24-8-2017 nieuwe nike air max gekocht gisteren was ik aan het rennen en kwam tot de conclusie dat mijn rechterschoen lek is ik vind dit erg snel aangezien dit al mijn 3 e paar is en ik er bij de andere nog nooit geen last van heb gehad en het zijn geen schoenen van een paar tientjes vrg debby van der sangen

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als jullie de schoen repareren of vernieuwen omdat ze nog geen maand oud zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debby41@