Klacht: Lege vakken

op 19 juli 2019 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen ik heb een klacht over dirk van der Broek
IK kom al 38 jaar bij Dirk boodschappen doen maar de laatste tijd hoef het van mij niet meer er zijn steeds vakken leeg nu vandaag is de jonge kaas er niet van de week de melk en zo is het elke keer iets ,ik ga smorgens boodschappen doen dus daar licht het niet aan ik ga nu al naar Lidl maar ben daar niet blij mee
En ik heb deze klacht al meer aangegeven maar krijg daar zelfs geen reactie op
IK denk dat ik eens een stukje in de krant moet zetten hoe slecht het met Dirk gesteld is als ik de meneger hierop aanspreek krijg ik te horen dat het er niet is nou dat zie ik ook wel maar voor mij geen Dirk van der Broek meer
IK heb het over Dirk in Ridderkerk Bolnes mvg Christien Hermans

Gewenste Oplossing:

Als weer alle vakken gevuld worden
En ik ook een keer antwoord van Julie krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dirk van den Broek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dirk van den Broek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr Hermans