Klacht: leeg sprookjesboom pleisterdoosje

op 08 juni 2016 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik was gisteren naar de efteling geweest en had daar een snoezig sprookjesboom doosje met “pleisters” gekocht. toen ik thuis kwam zat er tot mijn grote verbazing niets in het doosje terwijl er heel groot op staat dat er 18 pleisters in zitten. ik was erg teleurgesteld maar ook boos want ik had er 3,00 voor betaald terwijl er heel groot op staat dat er 18 pleisters in zitten en op de achterkant zie je ook hoe ze eruit zien en hoe groot ze zijn,

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als; ik mijn geld terug krijg of het product thuis gestuurd krijg. het liefste krijg ik het product thuis gestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tyana koster