Klacht: laster en eenzijdig raadsonderzoek

op 02 mei 2017 over William Schrikker Stichting in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere klachten ingediend bij de william schrikker stichting en daarvan is er nog geen een in behandeling genomen dit terwijl ik bij de voortrajecten van veilg thuis en de raad van kinderbeschemring wel in mijn gelijk ben gesteld en mijn klachten daar ook gegrond zijn verklaart de william schrikker stichting hanteert op dit moment een eenzijdig raadsonderzoek en handelt nog steeds met foutieve informatie met alle gevolgen van dien ik word nu al bijna jaar van mijn zoon vervreemd daardoor en dat heeft mijn zoon al flink beschadigd door hem naar ander stad te verhuizen en een hem zonder gefundeerd onderzoek zomaar in een pleeggezin te stoppen terwijl ik als vader met zes zussen een zeer groot netwerk heb van famillie waar hij nu van weg gehouden word. I.a.v uw reactie dhr de Jonge

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze organisatie uit het leven van mijn zoon word gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over William Schrikker Stichting

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over William Schrikker Stichting nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door William Schrikker Stichting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat William Schrikker Stichting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

William Schrikker Stichting

Heeft op 11 september 2017 om 12:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hartelijk dank voor dit signaal dat u op 2 mei 2017 heeft verzonden. Wij nemen uw melding uiteraard serieus en zo snel mogelijk in behandeling. Op korte termijn nemen wij contact met u op om met u in gesprek te gaan.

Met dank en met vriendelijke groet, William Schrikker Groep

Alle klachten die gemeld zijn door sjoerdentrevor