Klacht: Laptop werkt weer niet goed en HP laat niets van zich horen.

op 07 augustus 2017 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu de tweede keer dat mijn laptop niet meer opstart binnen de garantie, hij is hiervoor al een keer terug geweest naar HP, toen ik hem terug kreeg was hij erg traag en wifi viel ook nog steeds uit, nu heb ik weer het zelfde probleem hij start op geen enkele manier op. nu heb ik hier over al twee keer een mail gestuurd maar HP maar HP reageert niet, ik heb het idee dat ze wachten totdat de garantie afgelopen is en dat ze dan van het probleem afzijn.

Gewenste Oplossing:

Een goed werkende laptop waarvoor ik heb betaald, ik heb nog niet met plezier gebruik gemaakt van de laptop omdat wifi steeds uitvalt en hij erg traag is, een hoop geld kwijt voor een waardeloze laptop van HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door apedi