Klacht: Laptop mag niet mee

op 28 september 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sta voor de gate en mag mijn laptoptas biet meenemen rn daarnaast moet ik ook nog eens 60 euro betalen voor het inchevken van ren tas die missvhien 3 kilo weegt. Daarnaast word ik als vuil behandeld door de wendy achter de balie je gaat betalen of je gaat niet mee. Ook nog eeven een bericht er achteraan dat als ik nou 10 min eerder voor 15 euro meer speedy boarding had genomen dan had de tas wel mee gemogen. Het was de eerste en de laatste keer met easyjet

Gewenste Oplossing:

Geef me mijn 60 euro terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ngenety