Klacht: Lange wachttijden klantenservice

op 14 september 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een paar weken geprobeerd te bellen met de klantenservice van Ikea. Telkens ruim 45 minuten gewacht maar dan ben je wel echt gaar van het wachten. Ongeveer 7x geprobeerd x 45 minuten maar niemand aan de lijn krijgen. Ik vind het schandaling. Ik zit op dit moment ook weer in de wacht. Nu alweer ruim 32 minuten. Dit kan toch niet? Neem meer mensen aan of besteeds je service uit aan een bedrijf als Teleperformance zoals Bol.com, Ziggo, Google en vele andere grote bedrijven doen. Dan worden de klanten wel redelijk snel geholpen.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik als ik max 10 minuten zou moeten wachten. Al is dat best al veel. Wel vreemd als je de lijn belt om een bestelling te doen dan word je bijna direct geholpen. Alle andere service lijnen laten ze de klant liever stikken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edvasch