Klacht: lange tabak stokjes

op 29 juni 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik rook al een bijna 3 jaar camel en vind het nog steeds lekker om te roken ik click van de clickpot maar heb nu al 2 keer over gehad dat ik hele lange stokjes in de clickpot had zitten ik snap dat het een keer kan gebeuren maar ik vind het te gek dat ik het nu al 2x in verschillende potten heb gehad.

Gewenste Oplossing:

als ik een clickpot heb zonder al die lange stuken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door sharonakuiper