Klacht: Lange harde stukken tabak

op 17 augustus 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals jullie al weten van dit probleem en niet stuur ons de stukken toe doe er een keer iets aan ik kan me herinneren dat als je bij drum een stengel net zo lang als een vloetje in zat dat je een slof retour kreeg nou wil ik niet zeggen dat jullie dat ook moeten doen maar laat jullie goede kant eens zien en doe wat goeds terug

Gewenste Oplossing:

Dat ligt aan jullie

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Robby27011968