Klacht: Lampen die uit elkaar spatten

op 05 mei 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop al jaren kopspiegellampen 25w bij de Hema,maar het laatste jaar is er toch iet goed mis .De lampen springen letterlijk en figuurlijk om je oren.Alle stoppen door geslagen en de fitting zit nog vast in het schroefdraad van mijn lamp.
Dit maak ik nu voor de derde keer mee ik heb mijn klacht na dat het voor de tweede keer was voorgekomen bij de Hema neer gelegd maar helaas zonder respons .En nu gebuurt het voor de derde keer ik ben het nu zat .Ik hoop dat jullie mijn een zetje kunnen geven in de goeie richting. B.V.B dank

Gewenste Oplossing:

Dat er wat aan gedaan gaat worden en dat er een gesprek plaats kan vinden tussen de Hema en mezelf.En zeker een oplossing of een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Schade lamp