Klacht: Laminaat LOFT beton look

op 29 september 2017 over VTwonen in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze vloer aan zou schaffen en of ik een klacht in zou dienen, maar aangezien het probleem erger wordt ga ik toch deze klacht indienen.

We zijn halverwege juni verhuist naar onze nieuwe woning.

Ik wilde graag een betonlook vloer en had gekeken naar een gietvloer, helaas paste dit niet binnen ons budget en kwam ik deze vloer tegen. Ik had al veel slechte recensies gelezen over deze vloer, maar er werd gezegd in de winkel dat er een nieuwe lijn was dus dat de problemen verholpen moesten zijn.

Mijn man heeft de vloer beneden en boven gelegd meteen na het leggen zag ik dat er vlekken op de planken zaten welke er niet af willen kleine zwarte punten ( mijn man heeft dit niet gezien ). Bijna op elke m2 zitten plekjes beschadigingen en dit wordt steeds erger…

Je mag toch verwachten van een vloer dat hij niet na een korte tijd al zo beschadigd?

Mijn man heeft al meerdere vloeren gelegd en heeft hier dus ervaring mee.. en gezien de slechte recensies van dit product lijkt het mij aan het product zelf te liggen.

We hebben veel geld uit gegeven aan deze vloer en we vinden het echt heel erg zonde van ons geld.

Gewenste Oplossing:

Het liefst wil ik een andere vloer gelegd door jullie of mijn geld terug.

Ps. ik heb nog meer foto's maar kan er maar 1 toevoegen...

Alle klachten die gemeld zijn door MarijkeGiethoorn