Klacht: Lak laat los van de bril

op 05 juni 2021 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 3 keer goed geholpen te zijn met de zelfde probleem dat de lak los laar van me bril word ik nu niet geholpen met mijn klagt en word de klacht allen maar erger en deze bril dus geen glazen vervangen is maar 4 maand oud pffffff leuk hoor elke keer de zelfde probleem en word niet geholpen nu

Gewenste Oplossing:

Wanner me bril geen lak meer los laat en een pasende op losing word gevonden een nieuw.
montuur nieuw bril maar niet zo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Specsavers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Specsavers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.westwrveld