Klacht: Lak blakkert af S3

op 03 februari 2014 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De lak die aan de zijkant van mijn s3 zit blakkert af. Nu is deze vraag al eerder gesteld en werd verteld dat dit niet onder de garantie viel.
Ik weet dat toen de S3 net uit kwam alle modelen terug naar de fabriek moesten omdat de achterkantjes deze zelfde klacht lieten zien. Dit was op dat moment een fabrieksfout. Ik heb een vrij dik hoesje dat heel mijn telefoon bescherm en dit moet niet kunnen gebeuren. Ik kan de lak er met mijn nagels afkrassen als ik wil.

Gewenste Oplossing:

Mijn scherm vervangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Samsung in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Samsung een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Samsung

Heeft op 05 februari 2014 om 12:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Iwanow,

Wij betreuren wat u ervaart met uw smartphone.

Echter kunnen wij uw verzoek tot het vervangen van een nieuw scherm niet honoreren. Wat u aangeeft valt namelijk onder gebruikersschade en kunnen wij onder geen enkele omstandigheden kosteloos repareren of vergoeden.

Wij hopen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Imran
Samsung WebCare

Alle klachten die gemeld zijn door downsider61