Klacht: Lagere vergoeding bij aanvullend verzekering.

op 09 juli 2012 over UMC in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij een bezoek aan een haarkliniek i.v.m. een extreem haar uitval ben ik erachter gekomen dat de verzekeraar UMC alleen volgens een basis verzekering een vergoeding wil betalen. Ik heb een aanvullend verzekering ( plus verzekering) voor extra bijkomende kosten. Maar ik krijg te horen van de telefoniste dat ze niets extra’s vergoeden. De vergoeding die ze willen betalen is 400 euro terwijlde behandeling 2800 euro gaat kosten.
Ik neem echt geen genoegen hiermee en bij geen exstra vergoeding, stap ik meteen naar een ander zorgverzekering. De telefoniste zei dood leuk dat ik dat pas eind van het jaar mag doen en niet eerder!

Gewenste Oplossing:

UMC moet tenmiste de helft van de kosten betalen zoals ik verwacht bij een anvullende verzekering. Andere verzekeraars doen dat wel b.v. Ohra en Delta Lloyd.

Alle klachten die gemeld zijn door Anna 1960