Klacht: Laatste bus doorgereden bij halte na opsteken hand

op 04 oktober 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 oktober om 21:41 stond ik te wachten in Alkmaar bij de halte Kanaalkade op de Qliner 350 richting Leeuwarden. De bus kwam en ik stak mijn hand omhoog, maar de buschauffeur reed door. Het was de laagste bus die ik kon nemen vanuit Alkmaar naar Nieuwe Niedorp. Het feit dat de buschauffeur weet dat dit de laatste bus is die kant op en dan niet goed kijkt is schandalig. Ik hoop dat de buschauffeur hierop aangesproken wordt en dat er beter opgelet wordt in de toekomst.

Gewenste Oplossing:

Beter opletten bij de haltes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 05 oktober 2017 om 07:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Irene,

Ai, dat is niet zo mooi! Vervelend dat de chauffeur niet alleen doorreed maar dat dit ook nog eens de laatste bus was! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal het melden in de regio zodat dit met de chauffeur besproken kan worden. Onze excuses voor het ongemak!

met vriendelijke groet,

^JK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door IreneJoy