Klacht: kwaliteit van de shag gaat snel achteruit

op 18 december 2012 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben een aardige smoker die wel wat blikken weg kan werken gemiddeld 3 per week en 5 te samen met mijn partner .
ik ben enige tijd geleden overgestapt op uw merk jsp rood 110 grams en tot op heden is het mij nog nooit gelukt de aangegeven hoeveelheid sigaretten uit 1 blik te toveren .
daarnaast kan ik van ongeveer 5 blikken , een half blik vullen met alle gruis takjes halve boom stammen .
ik heb 2 vaste adressen waar ik de blikken haal en ben met de eigenaren al eens in discussie geweest , wat betreft het verwerken van de shag [misschien dat ik er iets niet goed aan doe ]dit is dus niet het geval .
ik gebruik de mascotte classic filterhulsen en de daarbij behorende shag automaat .
ik vind de smaak van jsp rood heerlijk en zou het jammer vinden hier door over te moeten stappen op een ander merk ,omdat de minimaal 50/70 gram die ik betaal maar weg kan gooien een beetje zonde van mn duur verdiende centjes vind .ik draai bij iedere sigaret zo wie zo al een klein laagje gruis mee .maar als ik op het eind een 10 tot 12 sigaretten aan gruis moet vullen dan is het of te slap gedraaid en vald het zo weer uit de huls of ik moet het zo strak draaien dat het roken van zon sigaret geen lol meer is .de code s van mn laast aangekochte blikken is 2K190l2,misschien dat dit een machinale oorzaak heeft gehad ?????botte messen bv of weegschaal stuk gezien de hoeveelheid .

Gewenste Oplossing:

het gewicht in de blikken aan shag aanpassen zodat er wel gemiddeld de aantallen sigaretten van te draaien zijn die aangegeven worden op de blikken en veel minder afval in de blikken verwerken . en de prijs gelijk houden zoals die nu wordt aangegeven. dus 13 euro voor een blik shag waar je wel ongeveer 170 sticks uit kunt draaien.

daarnaast als u mij nuttige tips kan verschaffen wat het draaien van sigaretten betreft naar uw maat staven is ook zeer welkom .

Alle klachten die gemeld zijn door klusgek