Klacht: KVARTAL gordijnrails runners niet meer beschikbaar

olunka op 01 april 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere gordijnrails KVARTAL van Ikea waarvoor geen runners meer te koop zijn in Nederland. Nu moet ik dus alle gordijnrails in het huis gaan vervangen omdat ik er geen gordijnen meet kan hangen! In andere landen blijkt het wel beschikbaar te zijn maar ze zijn niet (online) te koop in Nederland. Waarom dan niet

Gewenste Oplossing:

Als IKEA de runners weer beschikbaar maakt of anders de kosten van het vervangen van de gordijnrails vergoedt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door