Klacht: Krassen in hoogglans omlijsting van de tv

op 12 september 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Samsung , ik heb in january een Samsung tv nieuw gekocht maar er zitten krassen in de hoogglans omlijsting , ik heb contact gehad met de klantenservice en de dealer vh toestel en dit valt niet onder garantie ik baal hiervan want ik weet zeker dat ik ze er niet op gemaakt heb.

Gewenste Oplossing:

Als de omlijsting van de tv vervangen word onder garantie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tom Leusink