Klacht: Kraskaart voor wincode

op 07 augustus 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondag 30 juli 2017 heb ik boodschappen gedaan. Bij het afrekenen heb ik een Kraskaart met wincode ontvangen. Nu blijkt dat deze actiecode niet meer verwerkt kan worden. Ik vind dit erg vreemd dat ik toch deze Kraskaart heb ontvangen terwijl de aktie is verlopen. Volgens mij is het niet gebruikelijk om deze kaarten dan nog uit te geven. Ik hoop dat u hier iets aan kunt doen. Misschien is op mijn lotnummer wel de prijs gevallen!
Mijn lotnummer is 6z4hw8r5

Gewenste Oplossing:

Als u mij een prijs geeft. Mijn zoontje was erg teleurgesteld dat we de code niet meer konden invoeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dirk van den Broek een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dirk van den Broek

Heeft op 08 augustus 2017 om 08:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wat vervelend dat u een kraskaart hebt gekregen. De actie was echter al 4 dagen afgelopen en de winnaars al bekendgemaakt. Ik kan in deze helaas niets meer voor u en uw zoontje doen mevrouw Meeuwissen. Excuses voor het vervelende misverstand. Ik wens u een fijne dag toe en graag tot ziens in onze winkel.
Dirk
afdeling klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw meeuwissen