Klacht: Krakende Nike air max in de air zone (alleen het stukje bij mijn hielen)

op 06 mei 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Nike air max nu ander half jaar en k heb al best lang een krakend geluid achter bij me hielen als je afrold met je voeten. Het zit denk ik in de zool bij het air gedeelte dit zit alleen in de achterkant een stukje. Dit is erg vervelend voor mijzelf en anderen. Hoe los je dit op? Ik heb al geprobeerd in water en waar luchtbellen uitkomt dan plakken me lijm alleen geen resultaat net als met babyvoeding in de binnen zool doen….

Gewenste Oplossing:

Als dit geluid weg is en dat ik rustig kan lopen zonder dat iemand weet dat je eraankomt

Alle klachten die gemeld zijn door Eofman