Klacht: kosten ondanks extra optie buurtbundel

op 20 mei 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een extra optie omdat ik in buitenland woon en geen extra kosten wil. Ik bel niet sms niet maar ontvang .nu moet ik weer betalen terwijl ik extra die buurtbundel heb aangevraagt. Maar ze hebben het weer aangepast. Ik wordt er zo ziek van. Hoge kosten maar zelf bijna niet bellen of smssen. Ik ben dus weer niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Als het EENS defenitief wordt opgelost mijn abbonement is duur genoeg ik verbel het niet eens. Dat is afzetterij. Ik woon in Duitsland hoe kan ik dan tel. Ontvangen zonder bovenop mijn abbon. Kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ilse67