Klacht: Kosteloze offerte naar 2800 annuleringskosten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij gingen in oktober 2015 naar Brugman in Hengelo voor een offerte aan te vragen voor onze eventueel nieuwe badkamer en toilet. We kwamen binnen en er werd ons verteld dat wij de totaal deal moesten tekenen als we in aanmerking wouden komen voor die korting. Dit moesten wij volgens de verkoper gelijk doen want die actie was bijna voorbij. Mensen die reclame is nog steeds op tv.. Eerste leugen!! In december 2015 hebben wij een opknap huis gekocht. In januari mochten wij terug komen om invulling te geven aan onze wensen voor de twee ruimtes. Ineens bleek een totaal deal absoluut niet zo totaal te zijn als ze in de winkel en reclame laten zien. Want de plafonds, electra, stucwerk en ventilatie zitten er niet bij in. Geen 3D tekening we moesten zelfs 2x terug komen omdat ze de zaken niet voor elkaar hadden. Ineens waren we in plaats van 13.000 euro kwijt al 16.000 euro kwijt. Wij gaven al aan dat dit ons te duur werd. Waarop de verkoper ons weer zei te tekenen anders werd de order niet in werking gezet. Hoe stom van ons. Ook zei de verkoper dat de aannemer nog langs kwam om te kijken of het überhaupt technisch allemaal wel haalbaar was.,, lekker dan?!?! Toen de aanemer langs was geweest bleek dat brugman helemaal geen afwerking mee berekend, dus er kwam opnieuw een fikse verhoging van 1.300 euro bij. Dit was voor ons de druppel. We hebben toen zowel schriftelijk als telefonisch de order willen annuleren waarbij we pas na een maand bericht kregen. Niet met excuses of begrip, NEE we kregen een dikke annulerings rekening van 2.800 euro die we binnen twee weken moeten betalen. We hebben rechtsbijstand ingeschakeld. Maar brugman blijft volhouden dat het onze eigen fout is en hun alleen hun werk doen. Helemaal klaar met die oplichters!!!! Lullen als brugman dat kunnen ze wel!!! Mijn hele familie en vriendenkring zal hier nooit meer naartoe gaan. Ook op internet van mensen door het hele land lees ik weinig goeds van dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het echt opgelost vinden als we van dit bedrijf af zijn zonder ook maar een rooie cent te hebben betaald want ze hebben ons een hoop stress en ellende bezorgt. En zoveel hebben ze niet voor ons in de winkels gedaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brugman Keukens en Badkamers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Brugman Keukens en Badkamers in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brugman Keukens en Badkamers een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brugman Keukens en Badkamers

Heeft op 03 mei 2016 om 08:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw,

Uw verzoek tot annuleren is bij ons in behandeling. U zult verder geïnformeerd worden door onze medewerkers van ons hoofdkantoor, om mogelijk alsnog tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.

In de veronderstelling zijnde u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Heeft op 04 mei 2016 om 14:28 geantwoord

Er is nog niks opgelost, ik wacht nog steeds op een gepaste oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door Vallery Boereboom