Klacht: Koopzegels achteraf bij inlevering van kassabonnen.

op 14 mei 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was deze week, bij Albert Heijn in Venlo Oost. Nadat ik de boodschappen betaald had, vroeg ik om de koopzegels, nee meneer dit is voorlopig weer uitgesteld, oke, doe maar de kassabon, dan kan ik, wanneer er weer koopzegels zijn, alle kassebonnen inleveren, zodat ik alsnog de koopzegels kan kopen… Nee meneer dit doen we niet, nou, ik zei bij de albert Heijn XL in Venlo, zeiden ze dat dit wel kon, nee meneer dat was dan foute informatie… Teleurgesteld liep ik naar huis om even telefonsch een klacht in te dienen. Ik kreeg een telefoniste eraan en vertelde mijn verhaal, deze zei dat ze dit van hogerhand beslist hadden, oke, kan ik iemand van hogerhand dan spreken? Nee, dit ging niet, ik vroeg de telefoniste waarom er geen koopzegels uit worden gegeven? Zij kon mij hier geen antwoord op geven en zei dat dit van hogerhand was… Het rare is, wanneer ik bij jumbo en Coop boodschappen ga doen, krijg ik wel de koopzegels…
Ik krijg wel bij Albert Heijn de zegels, van de vershoudbakjes, ook wordt door de caissière de boodschappen aangeraakt en ook wanneer ik contant betaal!
Ik begrijp ook, dat de volle zegelboekjes bij Albert Heijn nog niet ingeleverd kan worden en ik begrijp ook, dat wanneer ik de kassabonnen inlever, dit niet gelijk geteld kan worden, maar in de loop van de week! Dat ik de koopzegels koop bij Albert Heijn is voor onze vakantie… Een zeer teleurgestelde klant.

Gewenste Oplossing:

Dat ik alsnog de kassabonnen die ik heb, kan inleveren, zodat ik alsnog de koopzegels kan kopen...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]