Klacht: koffie smaakt heel vies

op 10 oktober 2016 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb altijd de aroma excellent ,,heb al een paar keer gehad,dat de koffie vies smaakt en stinkt.Dit is nu weer een andere pak… nummer 8711000261934 Geldig tot 15 07 2017 dus nog niet oud….gebruik 2 zakken per week…maar heb het al 3 keer gehad,Dit wilde ik melden,

Gewenste Oplossing:

geen idee

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gewoonjose