Klacht: Koffers niet geboekt, maar wel betaald

op 28 april 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vlucht geboekt via edreams inclusief twee extra koffers. Edreams heeft de koffers niet geboekt. Ik heb de koffers nu zelf moeten boeken bij Ryanair, uiteraard tegen betaling. Ik heb de koffers nu dus twee keer betaald. Ryanair geeft aan het geld van de koffers niet ontvangen te hebben.
Volgens edreams is het een fout in het boekingssysteem van edreams. Die fout bestaat dan al wel maanden, is bij hen bekend, maar edreams doet er niets aan. Ik heb per mail de toezegging dat ik het geld terugkrijg van edreams, maar edreams doet nu moeilijk over mijn bewijs van betaling. En dat terwijl dat niet relevant is. Edreams heeft een dienst niet geleverd en zou zonder meer het te veel betaalde moeten terugstorten.

Gewenste Oplossing:

Als edreams het bedrag terugstort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaap Gall