Klacht: Koelkast heeft IJsvorming

op 14 september 2017 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De monteur heeft ons aangegeven dat als het probleem weer voor zou doen we altijd contact moesten opnemen omdat de ijsvorming een veel voorkomend probleem zou zijn, en zeker weer onder de garantie zou vallen. Nu 7 maand later gebeld en te horen gekregen dat alle kosten voor mij zelf zijn, dit schiet mij in het verkeerde keel gat. Van een gerenommeerd merk als Whirlpool mag je toch verwachten dat ze geen slechte naam willen krijgen door 1 koelkast!! Ik had anders verwacht, ook door dat wij onze hele keuken hebben uitgerust met Whirlpool en Bauknecht apparatuur!! Ik hoop op een positieve reactie van jullie.

Gewenste Oplossing:

Als het nu eindelijk is opgelost en er geen ijsvorming meer in mij tweeen half jaar oude koelkast ontstaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niek123keuken