Klacht: Klik zonder klik

op 11 augustus 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren 27/7/16 een camel activate gekocht van €7,00 zat een sigaret tussen zonder de klik en dus een gewone, waar jan ik die naar toe sturen en wat word er met de klacht gedaan? Vraag me af hoe het kan, maar ik kan me voorstellen als het geregeld gebeurd het niet grappig is aangezien ze best prijzig zijn. Vr gr barbara

Gewenste Oplossing:

Als ik een duur pakje koop zou ik graag krijgen waar ik voor betaal, priductie foutje kan idd maar compensatie zou aardig zijn. Ik heb geen bestand mee gestuurd maar zou de sigaret wel op willen sturen als ik een adres krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Babsmonster