Klacht: Kleuren in pak nike helemaal doorgelopen

Kleren mick op 18 september 2021 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb een blauw Nike pak(trainingspak) gekocht. Kleur blauw. Ik heb dat pak apart gewassen dus geen andere was erbij gedaan. Op 20 graden. Nu zijn de witte strepen in de broek en de longsleeve (trui) helemaal blauw doorgelopen. Dus pak is blauw en witte strepen nu lichtblauw/grijs. Dit hoort niet. Ik zou graag een oplossing willen van jullie. Dit vind ik heel erg jammer en mijn zoontje helemaal…. Hopende op een reactie van jullie… met vriendelijke groetjes Ester

Gewenste Oplossing:

Graag een nieuw pak of mijn geld terug zodat ik zelf een nieuw pak voor mijn zoontje kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kleren mick