Klacht: kleur van mijn nieuwe fiets

op 24 september 2016 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK HEB BIJ JULLIE EEN FIETS GEKOCHT.DE VICENZA SUPRIOR KLEUR BLAUW. IK VOND DE FIETS GOED.MAAR IN SAMEN SPRAAK MET DE VERKOPER BJORN VAN DER GOOT GEHETEN HEB IK GEKOZEN VOOR DE VARIANT BLACK EDITIE DIT STAAT OOK OP MIJN VERKOOP BEVESTIGING WAT ME VERBAASDE IS DAT IK IN EEN TELEFOON GEPREK MET JULLIE TEHOREN KREEG DAT ER GEEN BLACK EDITION IS.IK VOEL ME HIER DOOR GEPAKT.HOE LOSSEN WE DIT OP?

Gewenste Oplossing:

iK BEN TEVREDEN MET EEN KORTING OP MIJN BESTELDE NIEUWE FIETS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stella Fietsen in Nunspeet over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Stella Fietsen in Nunspeet in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Stella Fietsen in Nunspeet een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Stella Fietsen in Nunspeet

Heeft op 29 september 2016 om 13:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Schilder7