Klacht: Klaverblad Royaal polis is vooral royaal geld weggooien…

op 14 juli 2021 over Klaverblad verzekeringen in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ach wat een fijne reclames hebben ze toch… En ook op de website een prachtig verhaal over maatschappelijk ondernemen. Gebakken lucht natuurlijk. Ik heb een aardige schade aan mij laptop. Aangezien mobiele elektronica meer en meer wegwerpartikelen zijn (en dus duur om te repareren) leek het me wel handig een zgn. royaal polis af te sluiten voor mijn opstal. In mijn geval gaat het dus om een laptop. Ik heb waarschijnlijk een USB stekker in de laadpoort gestopt (ziet er bij het betreffende model ongelukkig genoeg bijna hetzelfde uit). Stomme fout maar dat is dus waarom ik dit soort dingen soms verzeker. En die fouten zijn ook gedekt in de polis waar ik voor betaal.

Gewenste Oplossing:

Klaverblad, zorg gewoon dat u uw beloften nakomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Klaverblad verzekeringen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Klaverblad verzekeringen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mkalma