Klacht: Klantenservice niet te bereiken.

op 28 juni 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 18-06-2017 een bestelling gedaan bij Sarenza met ordenummer 08213355. Het zou 3-4 werkdagen duren. We zitten nu op 28-06-2017. En nog steeds heb ik mijn schoenen niet binnen. Ook is de klantenservice al dagen niet te bereiken. Via facebook kun je ook een bericht sturen, waar bij staat dat je binnen en paar uur antwoord krijgt maandag bericht gestuurd. Vandaag is het woensdag en nog steeds geen antwoord… ook op mijn account staat niks bij mijn bestelling of het eventueel langer duurt. Ook al dhl gebeld daar zijn mijn schoenen ook nog steeds niet binnen.

Gewenste Oplossing:

Als ik zo snel mogelijk antwoord krijg van Sarenza. Of mijn geld terug gestort krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elaine01