Klacht: Klantenservice niet bereikbaar

op 03 juli 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 13 juni 2017 een bestelling geplaatst. Dit pakket is netjes op tijd geleverd. Omdat de schoenen te groot zijn, moet ik de bestelling helaas retourneren. Wanneer ik inlog op de website van Sarenza, staat mijn bestelling er niet bij. Ik kan dus geen retour aanmaken en ook geen retourformulier printen. Ik bel inmiddels bijna dagelijks naar Sarenza, maar krijg de mededeling dat het nummer tijdelijk niet bereikbaar is. Via het contactformulier ook al meerdere keren om een retourformulier gevraagd, maar ook daarop krijg ik geen gehoor! Ik wil mijn bestelling zo snel mogelijk retourneren. Er staat namelijk nog een betaalverzoek uit van Klarna.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik een reactie op mijn berichten krijg en een retourformulier teruggestuurd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annelies Blaauw