Klacht: klantencervise is onbeschoft en ongeintereseerd

op 09 augustus 2017 over zooplus.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de laatste 2 weken 2x gebeld en de 1e keer een onbeschofte telefoniste aan de lijn gekregen die mij met andere woorden voor leugenaar begon uit te maken toen ik opmerkte dat de levertijd nogal lang was het laatste half jaar en vamorgen had ik ene Diong aan de telefoon over een pakket wat niet was aangekomen en deze was ongeinteresserd en deed geen moeite om het op te lossen. Hij zij dat het onderweg was, vertelde ik dat volgens post.nl het al bezorgd was. Gaf hij een diepe zucht en herhaalde wat hij net vertelde. En ik moest maar wachten. En toen ik was het: dag mevrouw en hing op. Schandalig. Ik geef per maand 300 euro uit aan zooplus en ga ik naar een ander internet bedrijf die we vriendelijk en l behulpzaam zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik vriendelijk toegesproken wordt en mijn vragen goed en volledig afgehandeld zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zooplus.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zooplus.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door van Deuveren