Klacht: klachten worden niet op gelost bij de william schrikker groep

op 19 oktober 2016 over William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het heeft geen zin om bij william schrikker groep klachten in te dienen wandt hun luisterd niet en ze doen er nicks aan werken niet mee wandt ik heb zelf klachten in gediendt en er is nicks aan gedaan heb nog steeds nog de zelfde klacht over william schrikker groep ze moeten eens goed naar de ouders luisteren maar dat kan william schrikker niet wandt ze hebben geen oren om te luisteren

Gewenste Oplossing:

ik ben pas te vreden als de klachten zijn op gelost anders ben ik niet te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over William Schrikker Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over William Schrikker Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door moederkevanx