Klacht: Klacht Philip oled tv wordt niet opgelost

op 12 mei 2020 over plattetv.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al sinds de aanschaf van mijn Philips oled tv last van verticale strepen in beeld. Dit is niet elke dag het geval maar wel regelmatig. De streep geeft een soort vale streep in beeld wat storend is. Philips geeft aan dat het geen defect is en dus niet verholpen kan worden. Wat het wel is geven ze niet aan. PlatteTV moet ik zelf steeds benaderen voor antwoord. Als ik ze benader willen ze steeds een nieuwe foto van de klacht. Dat heb ik nu al 3 keer gedaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn huidige tv kan inleveren voor een ander model. Het huidige model kan volgens Philips niet gerepareerd worden dus dat is geen oplossing. Bij inruil wil ik vergoed worden voor de aanschafprijs. De tv zit nog binnen de garantie termijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar plattetv.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mblokker