Klacht: klacht over skin clinic

op 09 juni 2016 over Social Deal in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen

Ongeveer 10 weken geleden voucher gekocht via sociale deal meteen betaalt via ideale. Ik had 3 behandelingen voor 229 euro hoop geld dus. Eerste behandeling gehad en over 6 weken zou ik mijn tweede behandeling gekregen hebben die afspraak was gemaakt, nu kreeg ik bericht via mail van skin clinic dat de afspraak niet door kan gaan dus wilde ik een nieuwe afspraak maken maar krijg geen reacties ook via telefoonnummer gebeld ze reageren via de WhatsApp met wanneer ik kan maar ze reageren gewoon niet terug.
nu zijn we 9 weken verder en nog steeds geen afspraak op staan. Ik ben hier behoorlijk boos over.
Het gaat om skin clinic in Geleen over vet bevriezing

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en stoppen met de behandelingen want ik heb geen vertrouwen er eer in en wat ik al gelezen heb ben ik niet de enige

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Social Deal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Social Deal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kellyvd82