Klacht: Klacht over klachtafhandeling

op 20 mei 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hema appeltaart, een veel gevraagd product dat eigenlijk altijd goed is. Toen ik echter op het steeltje van de appel beet en mijn kiezen begonnen te protesteren, smaakte hema appeltaart niet meer zo lekker als tevoren.
Ik hoop dat dit een uitzondering is en ga er vol vertrouwen van uit dat hema niet het hele klokhuis in haar taarten verwerkt.
Een reactie op mijn klacht blijft echter al ruim een week uit, wat mij zeer tegenvalt van een professioneel bedrijf als hema. Helaas kwam ik op deze site vergelijkbare klachten over een klacht aan hema tegen.

Gewenste Oplossing:

Tenminste een inhoudelijke reactie op mijn klacht en bij voorkeur een die getuigt van klantgerichtheid - of het nu puur excuses of een tegemoetkoming is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KJansen