Klacht: Klacht over een klacht

op 30 april 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst 3 taarten besteld voor de verjaardag van mijn vriend en zijn zus. Toen wij savonds in bijzijn van de hele familie de taarten wilde aanbreken kwam ik er achter dat er ipv een mokka/slagroomtaart een of andere hazelnoot taart bij zat. Tot zeer grote teleurstelling van de jarigen die zich beide hadden verheugd op de andere taart en ook nog eens allergisch zijn voor hazelnoot. Toen ik op jullie site keek zag ik ook nog eens dat deze taart goedkoper was dan de betaalde taart. Nu was dit een erg dure taart omdat niemand deze wilde en de taart dus zo de prullenbak in kon. Ik heb jullie hier een week geleden een email over gestuurd en heb tot nu toe geen enkele reactie gehad dus moet het nu maar via deze weg.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe taart krijg of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisanneSpermon