Klacht: klacht multicarparts.nl

op 09 april 2013 over multicarparts.nl in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23-01-2013 een bestelling gedaan bij multicarparts en tot op heden nog steeds niks binnen gekregen.
Had bij hun een tussendempervervanger besteld voor mijn polo 6n2.
Nu heb ik 3 week gelden via de mail gevraagd wanneer ik mijn bestelling nu eens binnen kreeg want vond het wat te lang duren, de volgende dag gelijk een mail terug dat de leverancier failliet is en dat ik mijn gegevens maar moet mailen zodat ze het bedrag terug konden storten op mijn rekening, dus dat gedaan natuurlijk en nu na 3 week verder en heel wat mails verder waar mijn geld blijft nog steeds geen geld ontvangen en geen antwoord meer terug gehad.

Zie dat ik niet de enige ben dus kan waarschijnlijk naar m,n geld fluiten.

Gewenste Oplossing:

M,n geld terug natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over multicarparts.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar multicarparts.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over multicarparts.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door markje1986