Klacht: klacht mesjes mach 3

op 28 januari 2014 over Gillette in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via een Groupondeal 5 pakjes mach3 turbo scheermesjes gekocht!
Ik ben altijd tevreden geweest over deze mesjes hoewel ik ze gruwelijk duur vind, maar ik heb nu het idee dat deze mesjes een mis productie zijn en dat ze daarom wat goedkoper worden dan wel werden aangeboden.
Normaal doe ik ongeveer 2 weken met een mesje maar ik heb het idee dat de mesjes na een paar keer scheren al bot zijn en daarna doet het gewoon pijn en ik krijg bultjes. De blauwe strip is al voor meer dan de helft verdwenen. Dit is met alle mesjes die ik deze keer gekocht heb het geval!
Bij twee mesjes zijn ze zelfs gewoon afgebroken bij het bewegende deel.

Ik wil u graag de mesjes sturen en ook degene die afgebroken is.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe goede mesjes of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gillette

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gillette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door de Kock