Klacht: Klacht krijg geen geld terug

op 22 mei 2020 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb voor een concert van naijb amhali geboekt in maart door de corona crisses is het afgelast en had gebeld van ik zou graag me geld terug willen want jullie hebben zelf het concert geannuleerd en dan heb ik recht om me geld terug te krijgen we zijn nou 2 maanden verder en nog steeds willen ze niks voor me betekenen ik ben zzper en me vrouw werkt niet en we hebben 2 babys en ik heb zelf geen werk meer en kan dat geld hard gebruiken momenteel maar hun denken aan hun eigen zaken dat hun goed zitten terwijl de consument hierdoor mag lijden

Gewenste Oplossing:

me geld terug te krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abas