Klacht: Klacht extra kosten legen container l

op 08 juni 2021 over Van Lier containers B.V. in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van Lier heeft mijn rolcontainer niet geleegd. Toen ik dit per e-mail aangaf werd aangeven de container wel degelijk geleegd was en dat er nu kosten werden berekend voor de “extra” lediging. Na aangeven van mijn kant dat dit niet correct is wordt er nergens meer op gereageerd en ontvang ik vandaag een factuur voor een “extra” lediging.
Geen klantvriendelijke reactie.

Gewenste Oplossing:

Als de factuur wordt verwijderd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Lier containers B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Lier containers B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zonnevlecht