Klacht: Keukenmachine avance collection

op 09 juni 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben onze keukenmachine een jaar geleden gekocht en over het algemeen zijn we best tevreden. Nu heeft hij de laatstelijk wat kuren. Als ik sinaasappels wil persen. Gaat het apparaat eerst draaien maar zodra ik de sinaasappels erop druk loopt hij aan. De blender doet het ook niet meer naar behoren. Dit zou toch niet mogen na een jaar? De onderdelen zitten er allemaal goed op. Hij gaat ook aan maar zodra je er eten in doet of op drukt loopt hij aan en maakt een gek geluid.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als alle onderdelen het weer naar behoren doen. Ik heb de keukenmachine gekocht om er veel mee te werken. Helaas moet ik nu vaak terug naar een ouder apparaat omdat de keukenmachine zijn werk niet meer doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marianne de rover