Klacht: Kenzo nep!!!!

op 09 mei 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

helaas heb ik ook een nep artikel ontvangen van elke dag iets leuks! jammer dat er op de site word gezet dat zoiets een orgineel product is waardoor ze mensen misleiden. ik betaal niet voor iets neps!!! ik wil graag me geld plus verzendkosten terug anders ga ik via PayPal het terug eisen omdat ze adverteren met echt maar je iets neps krijgt

Gewenste Oplossing:

zodra ik mijn geld plus verzendkosten terug heb gekregen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tjsaa89